Forkliftonline-kumppanuusohjelma
Ryhdy kumppaniksemme niin saat palkkion jokaisesta tuomastasi asiakkaasta
Ryhdy kumppaniksemme
Miten se toimii?
Ohjelmaan rekisteröityminen
Rekisteröidy kumppaniohjelmaan niin saat yksilöllisen kumppanilinkkisi tai -tunnuksesi.
Houkuttele asiakkaita
Kaikki yksilöllistä kumppanilinkkiäsi tai -tunnustasi käyttämällä rekisteröityneet uudet käyttäjät merkitään sinun suosittelemiksi.
Kumppanilinkin mainostaminen
Jaa kumppanilinkkisi tai -tunnuksesi verkkosivustosi käyttäjille, kumppaneille ja asiakkaille. Voit houkutella käyttäjiä monilla eri tavoin: lisää verkkosivustolle bannereita, kerro tilaisuudesta uutiskirjeessä ja lisää linkkejä sosiaaliseen mediaan.
Saa palkkioita
Saat palkkion kaikista tuomasi (suosittelemasi) asiakkaan maksamista laskuista. Asiakas itse saa lisäalennusta kaikista palveluistamme.
Kysymykset ja vastaukset
Mikä Forkliftonline-kumppanuusohjelma on?
Forkliftonline-kumppanuusohjelma on nykyaikainen tapa lisätä passiivisia tulojasi. Rekisteröidy kumppanuusohjelmaan ja tuo Forkliftonlineen uusia käyttäjiä, niin saat palkkion kunkin tuomasi asiakkaan maksuista.
Mikä kumppanuusohjelman suosituslinkki on?
Kumppanuusohjelman suosituslinkki sisältää kumppanin yksilöllisen tunnuksen. Suosituslinkkien avulla voidaan tuoda palveluun uusia käyttäjiä ja kerätä palkkioita asiakkaat tuoville jäsenille. Linkin avulla näemme, kuka uuden asiakkaan on tuonut palveluun. Asiakas lisätään sinun suosittelemaksi, kun hän napsauttaa kumppanilinkkiäsi ja rekisteröityy palveluun. Kumppanilinkki lisätään kumppanin henkilökohtaiselle tilille rekisteröitymisen jälkeen.
Mikä yksilöllinen kumppanikoodi on?
Kumppanitunnukseen sisältyy kumppanin yksilöllinen tunniste. Näemme kumppanitunnuksesta, että uusi asiakas on tullut palveluun juuri sinun kauttasi. Tunnus on kätevä, koska sen voi lähettää tekstiviestinä tai antaa suullisesti potentiaaliselle asiakkaalle. Asiakkaan tulee syöttää tunnus asianmukaiseen kenttään rekisteröityessään tai ilmoittaa se asiakkuuspäälliköllemme puhelimitse. Kumppanitunnuksesi lisätään kumppanitilille rekisteröitymisen jälkeen.
Onko tämä kannattavaa asiakkaalle?
Jokainen asiakas, joka rekisteröityy kumppanilinkkisi tai -tunnuksesi kautta, saa palveluista 10 % lisäalennuksen.
Missä voin julkaista suosituslinkin?
Voit julkaista suosituslinkkisi verkkosivustoilla, blogeissa, keskustelupalstoilla, sosiaalisessa mediassa ja muilla alustoilla, kunhan tätä ei ole kielletty kumppaniohjelman säännöissä.
Minkä prosenttiosuuden saan palkkiona tuomieni asiakkaiden maksuista?
Kumppanit saavat 10 % palkkion tuomiensa asiakkaiden maksuista. Jos olet kiinnostunut tiiviimmästä yhteistyöstä, voit keskustella yksittäisistä ehdoista asiakkuuspäällikkömme kanssa.
Miten varoja nostetaan?
Asiakasmaksujen palkkio lisätään välittömästi Forkliftonline-saldoosi. Voit nostaa palkkiot PayPalin kautta tai pankkisiirrolla (tämä edellyttää, että lähetät meille laskun). Palkkiot on nostettavissa pyynnöstä. Vähimmäisnostosumma on 20 euroa PayPalia käytettäessä tai 50 euroa, kun siirto tehdään pankkitilille.
Miten asiakas liitetään kumppaniin?
Asiakas liitetään sinuun (kumppaniin), kun:
- asiakas napsauttaa suosituslinkkiäsi
- asiakas syöttää kumppanitunnuksesi rekisteröidessään yrityksensä Forkliftonlineen
- asiakas mainitsee kumppanitunnuksesi Forkliftonline-asiakkuuspäällikölle palvelun aktivoinnin yhteydessä (puhelimitse tai viestitse).
Käyttäjiä, jotka ovat jo Forkliftonline-asiakkaita, ei voi liittää kumppaniin.
Uusi asiakas, joka liittyy palveluun kumppanitunnustasi tai -linkkiäsi käyttäen, saa kaikista palveluista 10 % lisäalennuksen.
Missä voin tarkastella tuomieni asiakkaiden tilastotietoja?
Kumppanitililläsi on tilastovälilehti, jossa voit seurata linkkisi yksittäisiä napsautuksia, tuomiesi asiakkaiden määrää ja kunkin asiakkaan maksuja.
Edellyttääkö kumppaniksi ryhtyminen, että minulla on oma verkkosivusto?
Kuka tahansa voi osallistua kumppanuusohjelmaan, omaa verkkosivustoa ei tarvita.
Onko sinulla muuta kysyttävää? Kirjoita meille
Oletko valmis tienaamaan rahaa kanssamme?
Ryhdy kumppaniksemme